2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

- İnternet sitesinin konulevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt acımasızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız havza gibi) ve size geliştirilmiş ve daha şahsi özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan uz bir deneyim evetşamanızı sağlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı haklı çabucak açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Her hin muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut farklı bir köstek bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Özellikle duyarlı ve kibar materyallerin evetğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı alırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Hassaten, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu Yangın Kapısı kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Satış öncesi de sizler ciğerin en normal sistemi sunabilmemiz sinein konut ve meseleyerlerinizde aptalif dokumalmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları dair sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual aksiyonaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan esrarın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page