5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Kuruluşlır? Her binanın ehil olduğu düz ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Genellikle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Binanın bâtıninden bayağıya mevsuk inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + şube seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ağır sınıftaki sorunyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı müstacel çıkış için kullanılacaksa o hin lazım koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak Yangın Merdiveni Kapısı taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asıl olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da dirimsel ögönen taşır.

Dairesel tasarım, kıç izini en aza indirirken gür amudi harekete izin verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar yürekin tatbik bir intihap haline getirir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Her yangın merdiveninin her dü yerında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde görev veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Bu cümle ekseriyetle evgin bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page